Waarom 'Eerlijk over God!'?

Hartelijk welkom op deze website. De naam van de site geeft precies weer wat we willen zijn: Eerlijk over God! Naar onze mening zijn er in de loop van de tijd heel wat vertekende beelden en vooroordelen over het christelijk geloof ontstaan. Anderzijds geven we onmiddellijk toe dat er door het christendom en in naam van het christendom niet altijd even goed reclame is gemaakt.

Deze vertekende beelden en misdragingen hebben het zicht op de echte inhoud van het christelijk geloof behoorlijk vertroebeld. Toch voelen wij ons rijk omdat we in het christelijk geloof houvast en vooruitzicht aangeboden hebben gekregen dat verder reikt dan dit leven. Alleen dat al is reden genoeg om een poging te wagen nog eens duidelijk uit te leggen wat we geloven.

Stel een vraag

Zit je ergens mee, of heb je vragen? Stel dan je vragen aan één van onze E-Buddies. Een E-Buddy is iemand die naast je staat en je verder wil helpen. En deze persoon heeft als doel om je te dienen.

De E-Buddy zal je mail in behandeling nemen en ons streven is om binnen 48 uur reageren. Je mail zal vertrouwelijk behandeld worden!